Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now

Την Κυριακή οι δημότες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου θα προσέλθουμε στις κάλπες για να επιλέξουμε και ψηφίσουμε αυτούς που θεωρούμε ικανότερους για να μας οδηγήσουν στη νέα εποχή της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με αίσθημα ευθύνης σας έχω παρουσιάσει το πρόγραμμα μου, χωρίς υπερβολές και με τεχνοκρατικούς όρους – όπως ακριβώς αρμόζει στη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου την οποία διεκδικώ. Επιτρέψετε μου σήμερα να σας υπενθυμίσω τους κυριότερους λόγους για να με ψηφίσετε.

1.Είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος στη σωστή θέση!

Είμαι τεχνοκράτης με υπηρεσία από την θέση του Έπαρχου Αμμοχώστου και διαθέτω την εμπειρία και ικανότητα για να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις της θέσης. Μπορώ να ενοποιήσω τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας για:

  • Εξοικονόμηση και οικονομίες κλίμακος
  • Ομοιόμορφη αντιμετώπιση των αιτήσεων με ισονομία και ίση μεταχείριση
  • Δημιουργία ευέλικτων και αποτελεσματικών υπηρεσιών
  • Βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

2. Προώθηση ενιαίου Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου για όλη την Επαρχία, για ισόρροπη ανάπτυξη των δύο νέων Δήμων. Υπάρχουν εκατοντάδες αιτήσεις στους δήμους και άμεσα πρέπει να γίνει επίσπευση των διαδικασιών για την ομαλή μετάβαση του τμήματος στον ΕΟΑ για την έκδοση πολεοδομικών αδειών

3. Άμεση διερεύνηση των οφειλών προς την υδατοπρομήθεια και εξεύρεση δίκαιης λύσης για τα οφειλόμενα ποσά από τα δημοτικά διαμερίσματα. Άμεση αξιολόγηση του συστήματος για τον εντοπισμό απωλειών και προώθηση αλλαγής των σωλήνων διανομής από μέταλλο και αμίαντο.

4. Είχα ενεργό συμμετοχή σε όλα τα αναπτυξιακά έργα της επαρχίας μας με τις γνώσεις, την εμπειρία και την δικτύωση μου. Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους νυν δημάρχους και προέδρους των κοινοτικών συμβουλίων και μαζί προωθήσαμε μεγάλο αριθμό αναπτυξιακών έργων στις κοινότητες τους.

5. Είμαι συνενωτικός και ο μόνος εκ των ανθυποψηφίων μου που μπορεί να δώσει τέρμα στην ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Αναλαμβάνω πρωτοβουλία μαζί με τους εκλελεγμένους δημάρχους και αντιδημάρχους για καταγραφή όλων των σημείων τριβής του παρελθόντος. Να προωθήσουμε σειρά μέτρων για πλήρη εξομάλυνση των σχέσεων και την από κοινού προσέγγιση και ενέργειες για να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούται η επαρχία μας.

6. Γνωρίζω πως μπορώ να υλοποιήσω την νομοθεσία για την Μεταρρύθμιση της ΤΑ. Δεν είναι βήμα προς το άγνωστο, υπάρχει ξεκάθαρη νομοθεσία και με την οποία θα πορευθούμε συναινετικά και με καλή διάθεση για να την υλοποιήσουμε. Η πρότερη μου εμπειρία από τη θέση του Επάρχου Αμμοχώστου είναι εχέγγυο για την ομαλή μετάβαση και υλοποίηση της Μεταρρύθμισης της ΤΑ με Εμπειρία – Ικανότητα και Εντιμότητα.

Ευχαριστώ όλες και όλους που είστε συνοδοιπόροι στην τεράστια αυτή προσπάθεια που καταβάλουμε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου θα φέρει και την εκλογή μας στην προεδρία του ΕΟΑ Αμμοχώστου!

Top Related Post

Leave A Comment