Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (27/3) ο υποψήφιος πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Άντρος Κτωρίδης στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος (ΚΕΠΑ) στο Παραλίμνι.
Τον κ Κτωρίδη υποδέχθηκαν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ιδρύματος κος Δημήτρης Παπαευέλθοντος μαζί με τον διευθυντή του κ Θωμά Αναστασίου, οι οποίοι και τον ξενάγησαν στους χώρους του ΚΕΠΑ και ανέπτυξαν την δράση του ιδρύματος. Ο κ Κτωρίδης εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελεί το ΚΕΠΑ και για το θαυμαστό επίπεδο των εγκαταστάσεων του ιδρύματος. Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με άτομα που φιλοξενούνται και δέχονται φροντίδα στο κέντρο, με αρκετούς από τους εθελοντές καθώς με μέλη του προσωπικού, στους οποίους και απέδωσε τα εύσημα για τον αλτρουισμό και την αφοσίωση τους.
Με το πέρας της ξενάγησης, έγινε αξιολόγηση του έργου του ΚΕΠΑ και ανάλυση των μελλοντικών του επεκτάσεων από τον κ Παπαευέλθοντος και συζητήθηκαν τρόποι στήριξης του από τον Άντρο Κτωρίδη άμα εκλεγεί Πρόεδρος του ΕΟΑ Αμμοχώστου.

Top Related Post

Leave A Comment