Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now

Αγαπητοί Δημότες της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου,

Ανακοινώνουμε σήμερα την επίσημη έναρξη της Προεκλογικής Εκστρατείας του Άντρου Κτωρίδη για την εκλογή του στην Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Αμμοχώστου.

Ο Άντρος Κτωρίδης είναι ένας αφοσιωμένος δημόσιος λειτουργός με 33 χρόνια εμπειρίας και κατά την διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε και από την θέση του Επάρχου Αμμοχώστου. Είχε ενεργό συμμετοχή στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της επαρχίας μας με αποτελεσματικότητα και ομαδικότητα βοηθώντας ουσιαστικά τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αγαπητοί Φίλοι της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου χρειαζόμαστε τη στήριξή σας! Είτε είστε Δημότης, είτε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης, είτε προσδοκάτε ένα καλύτερο μέλλον για την επαρχία μας, σας προσκαλούμε να συνταχθείτε μαζί μας σ΄αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για εθελοντική εργασία και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μείνετε ενημερωμένοι για τα γεγονότα της εκστρατείας μας, τους πυλώνες της πολιτικής μας διεκδίκησης, τις συζητήσεις για το λαμπρό μέλλον που προδιαγράφεται για την επαρχία μας!

Μάθετε Περισσότερα Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.AntrosKtorides.com για να μάθετε περισσότερα για τον Άντρο Κτωρίδη, τους στόχους της εκστρατείας μας και πώς μπορείτε να συνεισφέρετε δημιουργικά σε μία δυναμική επαρχία Αμμοχώστου.

Top Related Post

Leave A Comment