Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now

Η πολιτιστική κληρονομιά παίζει σημαίνοντα ρόλο στις τοπικές κοινωνίες εμπλουτίζοντας το Ευ Ζην σε πολλαπλά επίπεδα. Ενισχύει την αίσθηση ταυτότητας και «του ανήκω» μεταξύ των δημοτών, ενισχύει την κοινωνική συνοχή και ενότητα. Οι πολιτιστικοί θεσμοί λειτουργούν ως εκπαιδευτικοί φάροι, προάγοντας το ενδιαφέρον και την μάθηση και η επένδυση στην πολιτιστική κληρονομιά ενισχύει την ευημερία και τη δυναμικότητα των κοινοτήτων.

Η πολιτιστική κληρονομιά αποτελεί εκ των πυλώνων της πολιτικής μου πρότασης για την προεδρία του ΕΟΑ Αμμοχώστου.

ΠτΔ – Εγκαίνια Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δερύνειας «Αδάμ Αδάμαντος»
Δερύνεια, Κύπρος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δερύνειας «Αδάμ Αδάμαντος».
//
PoR – Inauguration of “Adam Adamantos” Municipal Library of Deryneia
Deryneia, Cyprus
The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, addresses the inauguration of the “Adam Adamantos” Municipal Library of Deryneia.

Ένα τέτοιο σημαντικό έργο εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ (5/2) στο δήμο Δερύνειας από τον εξοχότατο πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον δήμαρχο Δερύνειας Άντρο Καραγιάννη. Ένα έργο που φιλοδοξεί να καταστεί κέντρο γραμμάτων και πολιτισμού για την Δερύνεια και η οποία φέρει το όνομα ενός σπουδαίου ανθρώπου των γραμμάτων, του Αδάμ Αδάμαντου.

Το όλο έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014-2020) και από την Κυπριακή Δημοκρατία, μέσα από την Στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης των Αλιευτικών Περιοχών της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας-Αμμοχώστου. Ένα έργο που καταδεικνύει την εξαιρετική σημασία της αξιοποίησης αναπτυξιακών κονδυλίων και η οποία αποτελεί εκ των πυλώνων της πολιτικής μου πρότασης για την προεδρία του ΕΟΑ Αμμοχώστου.

Top Related Post

Leave A Comment