Senatory Poll
Pier Goodmann
PARTY SECRETERY
[totalpoll id="1868"]
Vote Now

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (21/3) του Υποψήφιου Προέδρου ΕΟΑ (Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης) Αμμοχώστου κ Άντρου Κτωρίδη, με τον επιχειρηματικό κόσμο της επαρχίας Αμμοχώστου στα γραφεία του ΕΒΕΑ στο Παραλίμνι.

Στη παρουσίαση του ο κ Κτωρίδης τόνισε την προηγούμενη εμπειρία του από την θέση του Επάρχου Αμμοχώστου και την άψογη και αγαστή του συνεργασία με τις τοπικές αρχές. Εξήρε την επίτευξη συμφωνίας και την ενσωμάτωση του ΤΕΒΕΑ στο ΕΒΕΑ και την κοινή πλέον πορεία τους, αφήνοντας πίσω έριδες και διχόνοιες χρόνων. Αυτός, τόνισε, είναι και ο στόχος της δικής του υποψηφιότητας, να ενώσει επιτέλους δυνάμεις η επαρχία Αμμοχώστου και με συντονισμό και συνεργασία να υλοποιηθεί η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Δεν μπορούν όσοι ήταν μέρος του προβλήματος να ζητούν σήμερα να είναι μέρος της λύσης!» τόνισε.

Στη συνέχεια προχώρησε στην επεξήγηση της νομοθεσίας όσο αφορά τους όρου εντολής και τα καθήκοντα του Προέδρου ΕΟΑ Αμμοχώστου, ανέλυσε τα προβλήματα που θα καλεστεί να  αντιμετωπίσει ο Πρόεδρος του ΕΟΑ και τις άμεσες λύσεις που θα προωθήσει για απάμβλυνση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της επαρχίας μας.

Top Related Post

Leave A Comment